Designeri, webdesigneri, angajaţi ai firmelor de creaţie sau producţie de publicitate au de multe ori nevoie de fotografii din diverse domenii.
De multe ori au nevoie urgentă de unele imagini. De exemplu o firmă se apucă în noiembrie să creeze un calendar cu peisaje naturale. Cum să găsească peisaje cu aspect de primăvară sau vară?
O firmă de consultanţă doreşte să-şi creeze o pagină web, care să sugereze profesionalism, succes, încredere. Ştim cu toţii că o imagine spune cât o mie de cuvinte. Dar ca să obţină câteva fotografii atractive ei are trebui să angajeze un fotograf profesionist, câteva modele şi eventual o sală. Ar costa cam mult.

Vestea bună este că avem o soluţie. Pentru asta am creat acest blog. Să vă dăm câteva sfaturi de unde puteţi obţine nişte imagini senzaţionale făcute de profesionişti şi eventual de câţiva amatori talentaţi.
Nu, nu este gratis. Am aflat, că ce se pare gratis se poate dovedii de multe ori extrem de costisitor sau nefolositor. Nu dorim să vă minţim.
Dar... Nu, nici nu este scump. Până la urmă se pot găsi poze, imagini, backgrounduri sau vectori la preţuri foarte rezonabile, începând de la sub 1 euro -pe imagine.
Există pagini de internet, magazine online de imagini. Pot fi numite chiar şi en-gros-uri de imagini de toate categoriile pe care le vom prezenta în blog.

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Pretul fotografiilor descarcate

În postul precendent v-am făcut prezentarea magazinelor online de imagini. Prima întrebare când e vorba să cumpărăm ceva:
Cât costă? Prima întrebare, normal. Poţi alege diferite planuri tarifare. Pentru noi cel mai convenabil a fost abonamentul pe o lună. Acesta a costat 249$, şi care dă dreptul la un număr maxim de 750 de descărcări, câte 25 pe lună. Pentru comenzi speciale preţurile pot creşte, mai ales la drepturi de exclusivitate.

Este scump? Nu cred. Un calcul simplu ne dă aproximativ 1 leu pe poză. Făcând comparaţie cu tariful unui fotograf profesionist, nemaivorbind de deplasări în zone exotice, modele, "scene", putem afirma că este mult mai avantajos.

Ce imagini găsesc acolo? Aceste site-uri oferă milioane de imagini, backgrounduri, vectori despre categorii foarte diverse: natură, clădiri, persoane, animale, modele, produse, copii, sport, ... lista este aproape infinită.


Opinia noastră este că merită să profiţi de serviciile acestor magazine, fotostock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu